Продължават планираните ремонти в Карлово Продължават планираните ремонтни дейности в Карлово, заложени в капиталовата програма на Общината за 2021-ва година, съобщиха от пресцентъра на Община Карлово.

Положен е нов асфалт на част от улица „Христо Генков“ и на участък от ул. „Генерал Карцов“ в кв. „Полковник Димков“ /Военно градче/. Асфалтират се централните алеи в Гробищния парк.

Подменен е водопровод на ул. „Добри войвода“, там предстои полагане на нова асфалтова настилка. Започна подмяна на водопровод на ул. „Шипка“, където след това също ще се извърши преасфалтиране.

В момента се сменя водопровод на ул. „Даскал Ботьо“, след приключване на дейностите ще бъдат подменени бордюри и положен нов асфалт.

Изкърпва се уличната мрежа в Карлово, в населени места от общината и общинската пътна мрежа.
Приключи ремонтът на междублоковото пространство на ул. „Хан Крум“ в квартал 54. До края на ноември ще бъде завършен ремонтът на част от ул. „Стара планина“ в квартал Сушица.
На ул. „Средна гора“, в участъка от входа на старата „Българска роза“ до ул. „Калофер войвода“, ще бъде подменен водопроводът и положен нов асфалт.
Предстои благоустрояване на пространството на ул. „Парчевич“ 62 в квартал 13.