Продължава инспекцията на общинския кмет д-р  Емил Кабаиванов по селата В разговор с кмета на с. Дъбене Николай Ковачев е станало ясно, че вече е направена асфалтовата настилка на част от улица 2-ра, след като през миналата година е била изцяло подменена ВиК инфраструктурата, съобщиха от пресцентъра на Община Карлово. На същата улица ще продължи полагането на асфалт, планирано е и заравняването на още пет улични платна през настоящата година.

Приключило е и полагането на асфалтова настилка на част от ул. „Георги Бенковски“ в с. Войнягово. Там са предвидени ремонти на част от улица 6-та и на площадното пространство в центъра на населеното място, които ще стартират през 2022 година.

Кметът Тодор Танковски е информирал, че за следващата година е заложено и облагородяване на парка във Войнягово. Инфраструктурните дейности се финансират от Инвестиционната програма на Община Карлово и по Постановление на Министерски съвет № 360/10.12.2020 година. Ремонтите се извършват след успешното приключване през 2020 г. на проект „Реконструкция и рехабилитация на водоснабдителни мрежи в с. Слатина, с. Дъбене, с. Войнягово, с. Климент, с. Каравелово, с. Богдан, с. Ведраре, с. Васил Левски и гр. Клисура – Община Карлово”, финансиран от Програмата за развитие на селските райони.