Конфликтен ден за Скорпион, пари и късмет за други две зодии  Овен
Днес не се захващайте с неща, с които не може да се справите навреме. Свършете най-неотложните задачи и се отдайте на повече почивка. Разговор със стар приятел ще ви зареди с положителна емоция и ще ви отърси от първоначалния стрес. Не извършвайте финансови сделки.

Телец
Денят няма да мине така, както сте го планирали. Имате ангажимент към близък, но той няма да ви се обади и ще обърка плановете ви. Все пак ще успеете да приключите с повечето задачи за днес. Ще се появят интересни възможности за развитието ви. Добре е да обърнете внимание на здравето си.

Близнаци
Важно е днес да обмисляте внимателно действията си и възможните последици, до които те ще доведат. Обстановката около вас ще е напрегната, но това няма да ви засегне пряко. Ако искате да се включите в някой разговор, обмислете думите си, преди да ги кажете - може да бъдете погрешно разбрани.

Рак
Днес ще подредите някои помещения в дома си. Ще намерите предмети, които ще ви върнат в миналото, но не изпадайте в меланхонично настроение. Ако искате да направите някаква промяна, започнете с нещо малко.

Лъв
Ще получите покана, която може да развали плановете ви за деня. Обмислете възможностите внимателно, преди да дадете окончателен отговор. Добре е днес да се съобразявате повече от обикновено с другите – избягвайте спорове. Насладете се на компанията на близките ви.

Дева
Отскоро имате интересна идея как може да развиете хобито си така че, то да ви носи приходи. Добре е днес да се съсредоточите върху идеята, да направите план и да помислите за неговото реализиране. Обърнете внимание на семейството си. Неочакван доход ще ви зарадва.
Везни
Съдбата обича смелите. Денят е подходящ да рискувате и да бъдете предприемчиви. Ще разкриете таланта си да се справяте успешно със сериозни предизвикателства. Приятел ще поиска помощ от вас, направете каквото е нужно, за да му бъдете от полза, въпреки че, ще ви обърка плановете за вечерта.

Скорпион
Забелязали сте, че има напрежение между вас и някой близък. Игнорирането на проблема не е решение. Добре е днес да говорите с него и да изясните ситуацията, за да не я мислите повече. Ще се появят конфликти, но бързо ще отминат. Отделете време само за себе си и си починете.

Стрелец
Обърнете внимание на финансовото си състояние днес. Не сте сигурни колко пари сте харчили напоследък, затова и не знаете с колко разполагате. Положението не е притеснително, но ще се наложи да ограничите разходите за кратък период от време.

Козирог
Денят ви ще е натоварен. Ще имате много задължения и твърде малко време. Добре е да останете фокусирани само върху това и да не позволявате на нещо малко да ви разсее. Не се притеснявайте да помолите някой приятел за помощ, ако имате нужда – няма да ви откажат.

Водолей
Днес ще се появи промяна в плановете ви за деня, която ще се отрази на настреоението ви. Очаквали сте да получите някакъв доход, но поради затруднение ще го получите през следващите дни. Обърнете внимание на семейството си – някой ще има нужда от подкрепата ви.

Риби
Днес ще водите интересни разговори с хората около вас. Ще разглеждате различни гледни точки и необичайни мнения по дадени теми. Ще се появи конфликт, който с ваша помощ бързо ще отмине. Отделете време за себе си и на спокойствие обмислете някои идеи и планове.