"Благодарим, семейство Трифонови!
Това е един от онези жестове, които създават чувството на топлина на мястото на слънчевия сплит. Които стягат гърлото ти от желание да заплачеш от радост, умиление, вълнение и гордост едновременно.

Защото е жест на признателност и жест на надежда. Жест, който идва навреме, за да ни напомни, че във времена, когато светът е изправен пред медицинско предизвикателство, има едни хора, които негласно спасяват живот всеки ден. Невръстен живот, току-що роден, живот, който е нашето бъдеще. Едни хора, които прекарват до кувьозите денонощия и дават сърцата си, за да оцелее и това бебе. Това са неонатолозите.

Има и едни хора с големи сърца. Които помагат просто защото смятат, че е важно. Защото вярват в бъдещето и искат да дадат надежда на повече хора, да сбъднат нечия мечта. Не само във време на криза, а всеки ден. Хора, които знаят, че няма по-трудна битка от битката за живота на детето ти", сподели в социалните мрежи АГ " Селена" Пловдив.

Таня и Ненко Трифонови решиха да дарят на болницата последно поколение супер модерен кувьоз - още един помощник, който ще се включи в борбата за лечение на бебета с тегло под един килограм в болницата.

" Благодарим им от сърце! Никол е третото дете на семейството Трифонови. И тя, като каките си, се роди в болница „Селена“, но за разлика от тях, малката Никол се появи по спешност на 7 -ти март с тегло едва 1400 грама.Повече от месец отне спечелването на битката за живота й в неонатологичното ни отделение. Благодарим на родителите за подаръка на надежда за живот и на други бебета! Подаръка за бъдеще!", благодари на семейството от Карлово целият колектив на пловдивската болница.