Училище в Карлово с интересна "Ковид" инициатива

Ученици от карловската професионална гимназия "Братя Евлогий и Христо Георгиеви" реализираха интересна инициатива свързана с пандемията от COVID 19. Под надслов "И с маска сме красиви" те проектираха цветни плакати, с които да покажат, че могат да бъдат красиви и елегантни, носейки маска, и че тя може да се превърне в един чудесен и цветен аксесоар към дрехата, като едновременно с това се спазват правилата за безопасност в училище.

"Всички знаем, колко е важно учениците да спазват мерките за безопасност и да носят предпазна маска. По наши наблюдения обаче, повечето деца и нашите съученици се притесняват от носенето на предпазната маска. Затова решихме да провокираме с нестандартна идея като чрез тези плакати дадем позитивен пример на всички ученици в Карлово. Ще се радваме нашата инициатива да бъде споделена и в други училища в общината", споделиха ученици от карловското училище.

Ръководството на ПГ "Братя Евлогий и Христо Георгиеви" пожелава на всички една спокойна, успешна и ползотворна учебна година!