Командирът на 61-ва Стрямска механизирада бригада генерал Деян Дешков публикува официално приветствие по случай наближаващите празиници на фейсбук страницата на военното подразделение. Ето какво гласи то:
УВАЖАЕМИ ОФИЦЕРИ, СЕРЖАНТИ, ВОЙНИЦИ И ЦИВИЛНИ СЛУЖИТЕЛИ, СКЪПИ СЕМЕЙСТВА,
От името на командването на 61 Стрямска механизирана бригада и лично от свое име приемете нашите най-сърдечни поздрави по случай настъпващите
КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ!
На прага сме на най-светлия християнски празник – Рождество Христово, който носи със себе си най-чистите човешки емоции, които пречистват душите ни и ни правят по-мъдри и по-вярващи.
Благодаря на всички Вас за проявените през годината професионализъм, всеотдайност и отговорност при изпълнението на служебните ни задължения. Ежедневието ни беше динамично и натоварено, но Вие нееднократно доказахте своята издръжливост и професионален потенциал по време на всички тренировки, занятия, учения у нас и вчужбина, така както винаги сме го правили с чест и достойнство, упоритост и себеотрицание, защитавайки нашия девиз „ Дълг, лоялност, всеотдайност”.
Всичко това ме изпълва с увереност, че настъпващата 2020 година,ще е успешна и със самочувствие и удовлетвореност ще преминем през нея!
Тук е мястото да изразя благодарност и най-искрени пожелания към Вашите семейства, които са принудени да споделят липсата и несгодите на съвместния живот с хората, посветили се на военната професия. Да изразя своето уважение и преклонение към тяхното разбиране, изключителна подкрепа и безкрайна всеотдайност.
УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,
Приемете моите пожелания за добро здраве, щастие, лични и професионални успехи.
На всички Вас и Вашите семейства пожелавам преди всичко Новата 2020 година да е здрава, спорна и изпълнена с любов и благоденствие. Нека я посрещнем с надежда за по-добри дни, да я изпълним със съзидателен труд и я изпратим със сбъднати мечти!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!
ДЪЛГ, ЛОЯЛНОСТ, ВСЕОТДАЙНОСТ!