Командирът на 61-ва Стрямска бригада бригаден генерал Деян Дешков поздрави военнослужещите по случай празника на военното разузнаване.

"Имам честта и удоволствието от името на командването, личния състав на 61 Стрямска механизирана бригада и лично от свое име, да поднеса най-сърдечни поздравления към всички военнослужещи от разузнавателните структури и формирования на бригадата по повод 12 януари – денят на военното разузаване! Нека в празничния ден всички вие, които ежедневно проявявате своя професионализъм, желание и стремеж за усъвършенстване на знанията и уменията си, запазите своя боен дух и желание за доказване при изпълнение на поставените задачи. Пожелавам ви да бъдете здрави, целеустремени, всеотдайни, да продължавате да проявявате упоритост и воля за постигане на нови успехи на професионалното поприще, както и да изпитвате радост и удовлетворение в личния живот! Нека този ден бъде повод за самочувствие и настроение! Честит празник!", пожела бригаден генерал Дешков.

Междувременно при спазване на всички противоепидемични мерки бе открита тържествено новата учебна година в районите Карлово и Казанлък вчера.

Бригаден генерал Деян Дешков отбеляза приоритетите, основните мероприятия и предизвикателства, които стоят пред военнослужешите като акцентира, че предстоящата година ще бъде не по- малко динамична и интензивна от предходната.