Кампанията в курортния град започна на 14-ти февруари. Целта е да се съберат финансови средства, с които да бъдат подпомогнати семейства или двойки с репродуктивни проблеми.
На тази дата двойките изразяват любовта си един към друг, като си изпращат поздравителни картички и подаръци с формата на сърце, а организаторите на кампанията се надяват отново Хисаря да се обедини и даде частица от своето сърце за сбъдване на нечия мечта за нов живот.
Повече от 6 милиона деца по света са заченати и родени след инвитро оплождане. Инвитро оплождането е основен метод за лечение на безплодие (стерилитет), когато останалите репродуктивни технологии при асистираната репродукция не дават резултати и ембриони. Инвитро оплождането е основен метод за лечение на безплодието при различни фактори, като проблема може да бъде при жената, при мъжа или и при двамата.
В България методът е въведен през 1987 г, като първите деца, заченати инвитро, се раждат в началото на 1988 г. Днес 37 клиники в цялата страна предлагат инвитро процедури. С решение на Министерски съвет през 2009 г. е създаден Фонд за асистирана репродукция / сега Център за асистирана репродукция, който подпомага финансово семействата в България, които се нуждаят от лечение за да имат деца, но въпреки това много семейства не могат да се възползват от метода.
Община Хисаря, Центъра за обществена подкрепа, екипът от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, Общински младежки клуб „Иноватор“ и Общинския съвет организират кампания под надслов „Подай ръка-сбъдни мечта“.