Началникът на РУ Хисаря е отличен с " Писмена похвала"  за професионални заслуги Служители на пловдивската дирекция на МВР бяха отличени за доказан висок професионализъм в служба на закона по случай 5-ти юли.

Директорът на ОДМВР Пловдив ст. Комисар Йордан Рогачев бе удостоен с почетен знак II степен от министър Младен Маринов. Това съобщиха от пресцентъра на МВР Пловдив.

По повод професионалния празник на МВР с награди от министерството са отличени началника на отдел „Охранителна полиция“- комисар Виктор Празов - с „Почетен знак“ на МВР - І степен,
Началник отдел Криминална полиция- комисар Георги Ташев- с Почетен знак“ на МВР - ІІ степен.
С „Почетен знак“ на МВР - ІІІ степен е награден инспектор Славчо Алексиев – главен разследващ полицай в отдел „Разследване“.
Инспекторите от отдел „Икономическа полиция“ - Георги Моравенов, Димитър Ангелов, Данаил Илиев и Мирослав Колев са наградени с „Индивидуална парична награда“.

За постигнати високи професионални резултати в своята дейност от заместник министър Стефан Балабанов с “Писмена похвала“ е отличен главен инспектор Пламен Арабски – началник на РУ – Хисаря.
В чест на професионалния празник на служителите на МВР от главния секретар с „Писмена похвала“ са наградени 28 от служителите на областна дирекция.

За постигнати трайни резултати, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните си задължения от директор и зам. директор на ОДМВР Пловдив с „Писмена похвала“ са общо 220 служители.