Кметът на Община Хисаря инж. Пенка Ганева призовава своите съграждани за спазване на предприетите мерки срещу разпространението на заразата.
"Уважаеми съграждани,
от името на кметската институция в община Хисаря, бихме искали да ви уведомим, че с днешна дата продължава да няма установен случай на заразяване с коронавирус в общината. Навсякъде е въведен строг пропусквателен режим, спазват се всички мерки за сигурност и превенция. В болничните заведения за долекуване и рехабилитация се извършват щателни проверки на здравословното състояние на всеки постъпващ. От днес на територията на общината се извършва дезинфекциране на всички детски площадки, фитнеси на открито и спирки на градския транспорт.
Към община Хисаря е създаден работен екип, който има задача да контролира изпълението на предписаните епидемиологични мерки. Сигнали към работния екип могат да бъдат подавани на телефони 0337/ 6 22 33 или 088 201 86 60.
Уважаеми съграждани,
В тези трудни за всички ни времена трбва да запазим спокойствие, да проявим дисциплина и стриктно да изпълняваме разпоредбите на министерството на здравеопазването и националния и областните кризисни щабове.
Уверени сме, че заедно можем да запазим живота и здравето на жителите на нашата община", призовава кметът на курортния град.