Даниела Пирянкова е едно от най-новите попълнения в каталога на “Пайнер”. Независимо от крехката си възраст, родена е на 4 юни 2004 година, тя има зад гърба си доста сериозна музикална биография. Когато е на 10 г., стига до първи кръг на кастинга за “Детската Евровизия”, а на публиката е позната най-вече от “Шоуто на Слави”. През 2017 г. тя стана новата партньорка на г-н Андреев в рубриката “Запознай се с малките”.


Даниела Пирянкова споделя в свое интервю за в-к “България днес”, че влизането й в “Пайнер”, станало много спонтанно и ненадейно:

“Отидох на среща с г-н Димитров, поговорихме си, обсъдихме някои неща, после той ми предложи да подпиша договор. Разбира се, аз веднага приех, дори не съм се замисляла. Много ме радва факта, че съм най-малката певица с договор в “Пайнер”. Надявам се и те да се гордеят с мен, и заедно да постигнем много успехи.“


Даниела Пирянкова не се притеснява от голямата конкуренция в бранша и не мисли за своите колеги като конкуренция:

“Възхищавам им се, уча се от тях. Всеки е толкова различен и има своята публика и фенове. Харесвам много Преслава, Деси Слава, Галин, Денис Теофиков. Надявам се да направим колаборации с тях. Дано да се случи някой ден. Също харесвам Ариана Гранде.”


Първата песен на младата надежда ще бъде с Джордан. Изборът му за дуетен партньор не е случаен, защото гласовете им много си подхождат.

“Той е млад, много талантлив и е изключително популярен. Много се надявам песента ни да се хареса на публиката. Все пак е първата ми песен в “Пайнер”. След като излезе дуетът знам, че много хора ще попитат, защо избра точно поп-фолка. Избрах този тип музика, защото този ритъм тупти в мен”, споделя Даниела Пирянкова.


Независимо, че е само на 15, певицата е видяла доста неща. Тя не крие, че се е сблъскала, както с добрата страна на хората, така и с не толкова добрата, по пътя на своето развитие:

“Аз ще продължавам да се развивам и усъвършенствам, имам търпението и желанието, и това е най-важното. Гледам само напред и вярвам, че хубавото тепърва предстои”, казва още Даниела Пирянкова.