Кандидатът на "БСП за България" за кмет на община Хисаря Ива Вълчева благодари на всички, които са гласували за кмет и общински съветници на първи тур:
„Благодаря от сърце за подкрепата, която ни дадохте в една много тежка битка, в която нашите опоненти използваха всякакви средства срещу нас, без оглед на морал и съвест. С вашите гласове на първи тур бяха избрани нашите кметове в Красново, Паничери и Старо Железаре. С гласовете ви беше избран и новият състав на Общински съвет-Хисаря, въпреки многото недействителни бюлетини по места. Новите съветници са хората, които ще подкрепят или противостоят на начертаната от кмета на общината политика.
Вотът ясно показа, че хората в Хисаря искат нов модел на управление и нови лица, които са необременени от корупционни скандали и съмнения за далавери и облагодетелстване на определени бизнес кръгове. Хората не искат голи обещания, а работа.
Избирателите гласуваха за хора с нов морал - и в личен и в обществен план.
Хисаря има нужда от промени и ново начало. По време на предизборните ни обиколки из цялата община чух проблемите на хората и искам да ги призова да гласуват на втори тур. От балотажа ще зависи кой ще бъде двигател на промените в Хисаря и как ще се провеждат общинските политики.
Вашият глас е важен. Затова бъдете активни. Излезте и гласувайте на втори тур за бъдещето на Хисаря.”
Купуването и продаването на гласове е престъпление!