По време на благотворителни базар бяха представени сувенири, плетива, страхотни погачи, баници и сладкиши. Имаше и специален щанд с червено вино и мезета. Кметът на община Хисаря инж. Пенка Ганева каза, че посреща Коледа с радостни чувства, защото местните жители продължават да пазят традициите и да се радват на празниците.
"Не само с радост, но и с увереност, че българските традиции ще бъдат запазени и, че това, което нашите деди и прадеди са правили в миналото ще правят и нашите деца в бъдеще. Всяко читалище ще прецени за какво да дари събраните средства от базара. Във всяко едно населено място има хора, които по празниците имат нужда от помощ и чиатлищата ще помогнат, за да обхванем цялата община", каза за KarlovoPress.com общинският кмет инж. Пенка Ганева. Тя изрази надежда, че следващата година ще бъде по-успешна, мирна, благотворна и ще носи радост на хората.
Децата си пожелаха да бъдат здрави и да продължат да правят добро, а на всички жители на община Хисаря - щастлива Нова 2020-та година!