До 30-ти ноември: Въвеждат се временни ограничения на влаковете по линия Хисаря - Пловдив

До 30-и ноември се въвеждат временни промени в обслужването на пътническите влакове, които се движат по маршрутите Хисаря – Пловдив и Пловдив – Хисаря.

Причините за промените са технологични, свързани с реорганизирането на обслужването и с цел оптималното използване на наличния подвижен състав.

През посочения период пътнически влакове, които пътуват в участъците между Долна махала и Хисаря ще бъдат обслужвани с автобусен превоз.

За пътуващите от и до Хисаря автобусите ще превозват клиентите на БДЖ в участъка между Хисаря и Калояново, вместо както по разписанието на влаковете между Хисаря и Долна махала. По тази причина през периода от 1-ви до 30-и ноември всички пътници от и до Хисаря ще осъществяват връзка с влаковете, които се движат между Пловдив и Карлово, в гара Калояново.

Клиентите на БДЖ могат да се информират за актуалното разписание на влаковете от електронния пътеводител на официалната страница на дружеството (www.bdz.bg), от служителите на билетните каси и гишетата „Информация”, както и на националния им информационен телефон 0700 10 200.

БДЖ се извинява на своите клиенти за причиненото им неудобство!