Ремонтът на НЧ “Иван Вазов” Сопот вече възлиза на около 2,5 млн.лв

Чталищното настоятелство се събра на редовно заседание

Читалищното настоятелство на НЧ „Иван Вазов – 1871“  Сопот9 проведе редовно заседание. По време на заседанието бяха разгледани редица текущи въпроси, както и възможността за цялостен ремонт на сградата на Читалището.

Председателят на НЧ „Иван Вазов – 1871“  Антонина Цочева се надява, че повече хора ще започнат да мислят в една посока и развитието на културната институция ще бъде по-добро в бъдеще. 

Секретарят на Читалището Диана Кушева благодари на кмета на Община Сопот Деян Дойнов за извършеното до момента по двата етапа на ремонта на покрива и сподели, че се надява в най-скоро време Сопот да има съвременно, модерно и функционално Читалище. 

Анелия Бочева, в качеството си на член на настоятелството заяви, че трябва да се пренебрегне личното мнение в полза на общественото, за да бъде резултатът за обществото много по-голям.

Кметът Деян Дойнов благодари на читалищното настоятелство за ентусиазма, с който развиват културната дейност в града.

“Ако не бяха обслужвани отделни партийни интереси ремонтът на сградата щеше отдавна да е завършен, а стойността му да бъде 700 000 лева вместо 2 500 000, които са необходими сега”, каза Дойнов.

Не пропускай

Усмивки, сълзи на щастие и много емоции: СУ “Васил Левски” Карлово изпрати тържествено випуск 2024-та

Усмивки, сълзи на щастие и  много емоции имаше по време на изпращането Последният звънец удари …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *