Извънредни новини

Продължава подготовката на ОФК „Левски Карлово“ за пролетния полусезон

Той започва на 18-ти февруари

        ОФК „Левски Карлово“ продължава подготовката за пролетния полусезон. Преди старши треньора Никола Домакинов  да изведе отбора за поредната тренировка с футболистите се срещнаха членовете на Управителния съвет Иван Хаджийски и Стефан Стефанов, които поздравиха спортистите като им пожелаха през новата година здраве и успехи в тренировъчната и състезателна дейност. 

На 25 май  2023 година се навършват 100 години от създаването на футболния отбор в Карлово и футболистите са амбицирани да постигнат по-добри резултати. 

С отбора се разделят Иван Иванов, Борис Бисеров, Иван Ангелов, Теодор Андреев и Иван Диклиев. Привлечени са опитният защитник Костадин Гаджалов и младите надежди Масар Кямил и Кристиан Чолаков.  Под наблюдение на треньорското ръководство са и няколко други футболисти.  С отбора ще тренират и юноши от школата. 

Преди старта на шампионата  ОФК „Левски Карлово“  ще изиграе и 4 контроли  – на 21 януари с втория отбор  на ПФК ЦСКА 1948, на 28 януари с втория отбор на ПФК „Хебър“ – Пазарджик, на 4 февруари с отбора на ФК „Брацигово“ и на 11 февруари с отбора на ФК „Оборище“ – Панагюрище.

Пролетният дял на първенството в Югоизточна трета лига започва на 18 февруари, когато отборът на ОФК „Левски Карлово“ ще гостува на ПФК „Черноморец“ Бургас.

Снимки: Община Карлово

Не пропускай

В Калофер продължава кампанията „Пролет 2024″

Градинката на гроба на Калифер войвода вече е подготвена за засаждане на цветя Градинката ще …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *