Н. Новаков: За Общински съвет Сопот улица „8-ми март“ се оказа по-малко важна от нотариална покана

Зам.-кметът на Сопот даде изявление

Заместник-кметът на Община Сопот инж. Николай Новаков даде изявление във връзка с вчерашното заседание на Общинския съвет.

 Новаков изрази недоумение защо след като администрацията намира решение за дългогодишен проблем и кмета на Общината Деян Дойнов входира докладна записка, тя не е включена в дневния ред. 

“Вместо да се реши по-бързо проблема на жителите на улица „8-ми март“ бе дадена думата на Бранимир Ботев, който заедно с председателя на Общински съвет – Сопот Нели Пенева и в присъствието на заместник-председателя и лидер на БСП Станислав Стоенчев,  коментираха нотариална покана от определени инвеститори”, посочи Новаков.

Зам.-кметът заяви, че ако  проблемът е самият той за Общината,  неговата оставка от близо половин година е в ръцете на Станислав Стоенчев, който за този период не успя да даде обяснение как е гласувал за намаляване на данъците на жителите на Община Сопот.

Заместник-кметът призова  Веселин Личев, Станислав Стоенчев и Нели Пенева, в името на интересите на жителите на Общината, да обявят своите намерения, идеи и хора. 

Новаков е категоричен, че ще присъства в живота на Сопот. 

В заключение каза, че е жалко, когато не се разбира как успехът на един кмет е успех за целия град.

Повече вижте във видеото: 

Не пропускай

Книгата „Бившите хора” на концлагерна България“ бе представена в Карлово

Изданието разказва за гоненията, на които тоталитарната власт след преврата на 9.09.1944 година Книгата „Бившитв …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *