Л. Бакърджиев, ПП “Има такъв народ”: Необходимо е децентрализация на населените места, работа на училищата с бизнеса, финансово подпомагане на талантливите деца и прозрачно управление

Това заяви кандидатът за кмет на Община Карлово Лъчезар Бакърджиев по KarlovoPress ТВ

Сред основните приоритети в програмата на управление на Община Карлово на кандидата за кмет Лъчезар Бакърджиев от ПП “Има такъв народ” са децентрализация на населените места, работа на училищата с бизнеса, финансово подпомагане на талантливите деца от бюджета на Община Карлово и провеждане на местни референдуми в полза на гражданите.

“До момента основно нещата се случват в общинския център. Необходимо е да насочим усилия за популяризиране на културно -историческия и спа туризма в населените места извън общинския център.  Необходима е работа с училищата и бизнеса, за да може кадрите, които излизат от учебните заведения да се реализират в местните фирми”, заяви кандидатът за кмет на Община Карлово Лъчезар Бакърджиев.

Той посочи, че от изключителна важност Общината да стане електронна, за удобство на гражданите и фирмите.

“Като зам.-областен управител в Областната управа дигитализирахме всичко. Ако това стане и тук гражданите и фирмите ще могат електронно да подават  и да получават документите.”, посочи Бакърджиев.

Той каза, че друг основен приоритет е да бъдат заложени средства в бюджета на Общината, за да се подпомагат талантливите деца.

“В района има много таланти. Необходимо е да подпомогнем тяхното  развитие. Когато децата имат талант, а нямат средства да отидат на олимпиади или международни спортни състезания. Призовавам да гледаме и да подкрепим Дани Илиева.

Ще работя за това, ако получа доверието на хората. Имам подкрепата  на моя екип и се надявам да  получа доверието на хората, за да работя в тяхна полза. Трябва да има повече местни референдуми”, каза още кандидатът за кмет на Общината от “Има такъв народ”.

Кандидатът за кмет на Община Карлово Лъчезар Бакърджиев от ПП “Има такъв народ” е с номер 21.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Не пропускай

От днес влизат в сила нови цени на билетите на БДЖ

Поскъпването е средно с 20% От днес влизат в сила нови цени на билетите на …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *