Извънредни новини

Кметът на Карлово и негови заместници провериха строителни обекти в града

Кметът на Община Карлово д-р Емил Кабаиванов и неговите заместници Антон Минев и Николай Цветков провериха как се изпълняват строителни обекти в общинския център, съобщиха от пресцентъра на Общината.

На улица „Ганьо Маджареца“ земната основа се подготвя за предстоящ ремонт. Зеленото пространство – общинска собственост, между улицата и коритото на Стара река, ще бъде подравнено и почистено.

Пребоядисват се парапетите на мостовете в града, в момента освежаване се извършва на Желязков мост.

За канал „Меден дол“ – продължение на дерето северно от бул. „Освобождение“, се предвижда подобряване на хидравличната проводимост по проект, изготвен от Общината.

 „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД Пловдив е възложител на проекта за подмяна на стария водопровод и ВиК отклоненията към имотите на улиците „Хан Крум“ и „Земеделска“ в Карлово. Въпреки многократните настоявания на Общината към ръководството на пловдивското дружество за по-бързо изпълнение на проекта, работата не е ритмична. Това причинява неудобство както на живеещите, така и на преминаващите МПС. Освен това забавянето от страна на ВиК ще е причина за по-късно стартиране на планирани основни ремонти на двете улици, които Общината ще извърши, коментира д-р Кабаиванов.

Не пропускай

В Калофер продължава кампанията „Пролет 2024″

Градинката на гроба на Калифер войвода вече е подготвена за засаждане на цветя Градинката ще …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *