Извънредни новини

Кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов награди отличниците на Випуск 2023 и изявени ученици

Той връчи отличията на тържествена церемония в Общината

Кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов награди отличниците от Випуск 2023 и изявени ученици на тържествена церемония в присъствието на директори на училища, преподаватели, ученици и родители.

 Кметът благодори  на отличниците и участниците в състезания и олимпиади за доброто представяне на национални форуми и събития през изминалата учебна година. 

Д-р Кабаиванов им връчи плакети, грамоти и изданията „Мечтани пътешествия. 500 дестинации от списъка с желания“ и „Скритият дар. 101 притчи за истински ценното в живота“ с пожелание момичетата и момчетата да осъществят мечтите си и да имат успешна реализация.

Дара Христова от СУ „Васил Левски“ благодари за признанието от името на всички отличници.

„Искрени благодарности към нашите училища и към Община Карлово за подкрепата, мотивацията и напътствията. Днес нямаше да сме тук, ако нашите учители и родители не ни вдъхваха кураж и не ни стимулираха да даваме най-доброто от себе си. Ключът към успеха се крие в най-простичките неща, а именно – в безусловната вяра. Някой е повярвал в нас, а след това и ние – в себе си… Всеки един от нас, който е тук, достойно е извоювал това място с постоянство и труд. Затова благодарност трябва да отправим и към себе си и с гордост да носим това отличие. Най-ценната награда е признателността, а ние сме благословени да я притежаваме. Благодарим!“, каза Дара Христова.

Не пропускай

Четирима младежи задигнаха стока от магизин за дрехи в Карлово

Те си на възраст от 16 до 20 години Според получения  сигнал в районното управление, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *