Кметът д-р Емил Кабаиванов инспектира няколко обекта на територията на община Карлово

Кметът д-р Емил Кабаиванов инспектира няколко обекта на територията на община Карлово на 20.03.2023 г. В градa той посети новопостроения магазин от веригата „Лидл“, както и игрището в квартал „Джон Ночев“ /Бангладеш/, което ще бъде изцяло реновирано. Спортната площадка ще бъде ремонтирана със спонсорството на „Лидл“, като инициативата е на кмета на Общината.


Д-р Кабаиванов провери как текат ремонтните дейности по подмяната на водопровода в село Московец, който е част от проект с обособена позиция № 2: „РЕХАБИЛИТАЦИЯ И РЕКОНСТРУКЦИЯ НА ЧАСТ ОТ ОБЩИНСКИ ПЪТ – PDV 1290 И ВОДОПРОВОДНА МРЕЖА В С. МОСКОВЕЦ, ОБЩИНА КАРЛОВО“.


Кметът д-р Емил Кабаиванов обиколи и новоасфалтираните общински пътища PDV 1360 с граници от община Хисар до с. Богдан и PDV 1290 с граници от община Сопот до с. Богдан.
В село Слатина кметът инспектира новия пешеходен мост над централното дере, изграден от стоманобетонни елементи. Предстои да бъдат монтирани и предпазни парапети. Съоръжението значително ще улесни преминаването от едната част на селото до другата.

Не пропускай

Мъж потроши чужда кола в Карловско

Жител на карловското село Розино попадна в полицейския арест за умишлено увреждане на чуждо имущество. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *