Извънредни новини

Карловско сдружение с кауза в подкрепа на млади таланти

Кампания под надслов “Млади таланти заслужават нови сценични костюми” стартира Сдружение “Млади, активни, креативни” Куртово чрез Местен дарителски фонд – Карлово. Дарителската кампания цели да подкрепи Музикална школа “Карловойс”, която обединява млади музикални таланти на възраст между 4 и 18 години от Карлово.

Необходими са средства в размер на 5000 лв, за да бъдат закупени нови сценични костюми, с които групата ще заснеме видеоклип към новата си авторска песен, посветена на Родината.

Сдружение “Млади, активни, креативни” е организация с десетгодишен опит, подпомагаща личностната реализация на деца и младежи, живеещи в населените места на Община Карлово. За организацията тази кампания е повече от важна.

“Вярваме, че всяко дете заслужава шанс да развива своите таланти и протегната ръка, която да му покаже, че мечтите наистина се сбъдват”, споделиха инициаторите.

Инициативата е част от Щедрият вторник – международна кампания, насочена към благотворителността, дарителството и добротворчеството, чийто официален партньор за България е Фондация “BCause”. Тази година датата на Щедрият вторник у нас е 29-ти ноември.

Желаещите да подкрепят талантливите деца на “Карловойс” за осъществяването на мечтата им, могат да го направят със сума по избор в Платформата и/или с дарителски смс на номер 17 777 с текст “DMS ZVEZDI”

Не пропускай

Почина бившият кмет на Карлово инж. Христо Войняговски

Той напусна земния си път на 90 години Днес на 90 годишна възраст е починал …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *