Карлово чества 100 години от създаването на ФК “Левски” в града

Честването започна с детски футболен турнир, посветен

С детски футболен турнир започна честването на 100-годишнината от създаването на ФК „Левски“ Карлово на новоизграденото по програма HatTrick V на УЕФА футболно игрище в града. 

В състезанието участваха ОФК „Левски – Карлово“, Футболна академия Карлово, ПФК „Локомотив“ Пловдив и ПФК „Ботев“ Пловдив. Заслуженото първо място бе завоювано от ПФК „Локомотив“ Пловдив. 

Специален гост на събитието бе легендарният нападател и технически директор на Българския футболен съюз Георги Иванов – Гонзо. Той поздрави всички деца, награди победителите и връчи плакет на кмета на Община Карлово и председател на УС на ОФК „Левски – Карлово“ д-р Емил Кабаиванов.

„Млади футболисти, във вас ни е надеждата за по-добри години и постепенно „Левски – Карлово“ да изкачва нивата към професионалния футбол”, каза  кметът на най-малките футболисти от карловския тим.

На второ място се класираха децата от Футболна академия Карлово, а на трето и четвърто място – ПФК „Ботев“ Пловдив и ОФК „Левски – Карлово“.

На събитието присъстваха още редседателят на зоналния съвет на БФС Пловдив Огнян Станков, Атанас Узунов и директорът на детско-юношеската школа на „Ботев“ Пловдив Трифон Пачев.

Не пропускай

Мъж потроши чужда кола в Карловско

Жител на карловското село Розино попадна в полицейския арест за умишлено увреждане на чуждо имущество. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *