Карловката Дани Илиева вече на голямата сцена в Гласът на България

Тази неделя от 20.00 часа!

За творческото развитие на карловското талантливо момиче Дани Илиева може да се разказва дълго. Години труд,  всеотдайна и последователна работа, стотици сцени, изяви и високи отличия стоят зад гърба на 18 годишното момиче. 

Родена в Карлово, в семейство на изявени  музиканти, Дани от малка показва музикалност и още от ранни години започва да пее във Вокална група „Карловойс“, обучавана от своята майка.

През годините нейните изяви в града стават все по-очаквани. Участията й в конкурси и фестивали й дават опита и увереността да преодолява притеснението. 

Освен с музика и да пее, Дани обича да свири на пиано, да кулинарства, да снима видеа за свой канал в Youtube. Чете разнообразна литература, поезия. Обича животните и има кученца чихуахуа, за които се грижи с любов.

Слънчева и позитивна, Дани е готова да приеме всички предизвикателства, които предстоят по пътя на нейното израстване и да ги преодолее.

През годините записва с „Карловойс“ и соловите песни „Мама“ и „Честита Коледа“.

Преди месеци прави първи опити за създаване на музика  и така се ражда  песента „Така ми се иска“ по  стихове на Нина Сариева, която  вече има свой видеоклип.

Песните на Дани докосват, очароват с нежност,  финес и скромност. Във всяко нейно изпълнение се усеща дълбока душевност  и чистота.

Гледайте! Тази неделя в Гласът на България от 20.00 часа!

Нека подкрепим големият талант на карловското момиче! Тя го заслужава!

Не пропускай

/ВИДЕО/ Броени дни остават до конкурс-спектакъла “Царица на розата”

12 красиви момичета ще се борят за престижната титла Броени дни остават до конкурс-спектакъла “Царица …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *