Извънредни новини

Деян Дойнов с призив към сдруженията на етажните собствености

Общинският съвет гледа днес докладната за завишаване на средствата за сдруженията на собствениците

Общински съвет Сопот ще разгледа  заема,  който да бъде даден на сдруженията на собствениците на многофамилни сгради за подпомагане в кандидатстването им по процедурата за подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния фонд, която дава Националният план за възстановяване  и устойчивост.

 Заседанието ще се състои на 06.03.2023 г. от 17:30 часа в зала „Хаджи Гьока Павлов“ (Ритуална зала).

На 28.02.2023 г. кметът на Община Сопот Деян Дойнов се срещна с представителите на сдруженията и се формира общо мнение  средствата да бъдат завишени от 300 000 на 600 000 лева.

От Общината посочиха, че въпреки желанието на представителите на етажните собствености, докладна записката да бъде разгледана в по-голяма зала с цел присъствие на повече граждани, председателят на Общински съвет  Нели Пенева е насрочило заседанието на постоянните комисии отново в зала „Хаджи Гьока Павлов“.

Припомняме, че тогава кметът Деян Дойнов призова и покани съгражданите си за активно участие в заседанието, защото и той и всички общински съветници са избрани да работят за интересите на Община Сопот.

Цялото изявление на Дойнов може да видите във видеоматериала.

Не пропускай

61-ва Стрямска бригада чества 6-ти май на площад “20-ти юли” в Карлово

Военнослужещи ще направят демонстрация на високо спортно майсторство Най-елитното формирование на Сухопътни войски- 61-ва Стрямска …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *