Извънредни новини

Дани Илиева с нова авторска песен

Песента се казва “Само ти знаеш”

Дани Илиева от Карлово представи дебютната си песен „Само ти знаеш“ с участието на рапъра mønølith. Чаровната изпълнителка участва активно в създаването на музиката заедно с Ефтим Чакъров, а текстът е дело на Емилиана Маркова и Радомира Михова. Режисьор на видеото е Стоил Вътов, а в главната роля е младият актьор Никола Първанов.

“Това е първата ми авторска поп песен. Исках да имам песен, която моите приятелки да харесват. Да говоря на нашия език за теми, които вълнуват нас, момичетата и момчетата. Беше предизвикателство, защото създавахме заедно песента на живо в студиото, и музиката и текста с моя откривател Ефтим Чакъров. Много зареждащо за мен, защото участвах във всеки етап.

Всяко момиче на моята възраст се чувства неразбрана. Търсиш себе си, коя си, какво искаш да постигнеш. В крайна сметка имаш нужда от някого, който да те разбира, с когото да може да си кажеш всичко. Имаш нужда от любов. Видеото е за момиче, което губи любовта”, каза за KarlovoPress младата талантлива изпълнителка.

Дани Илиева вече плени сърцата на треньорите и  публиката в Гласът На България. Тя е само на 18, а има спечелени награди в сериозни родни музикални конкурси като „Бургас и морето“. 

Нека отново подкрепим Дани Илиева тази неделя /19.11/ по bTV от 20:00 часа във вокалните двубои в Гласът на България! 

Не пропускай

Карловец, потрошил местно казино, договори присъда

Строшил екрана на една от игралните машини и реклама на фасадата5-месечна условна присъда с 3 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *