Извънредни новини

Дани Илиева засне видео към песента „Честита Коледа“

17-годишната певица Дани Илиева, която през лятото спечели фестивала „Бургас и морето“ още с първото си качване на голяма сцена, поднася празнична изненада на своите почитатели. Лъчезарната изпълнителка буквално преди дни записа песента „Честита Коледа“, а веднага след това и вълнуващ видеоклип. Това е втората песен на Дани Илиева, продуцирана за нея от композитора Ефтим Чакъров – човекът, който забелязва неповторимата й харизма на конкурсите за изпълнители.

Тематичното парче „Честита Коледа“ е по текст на творческия тандем Александър Петров и Иван Тенев. Новият аранжиментът е на известния джаз пианист и преподавател Росен Парлапанов. Режисьор на приказното видео отново е Стоил Вътев, работил със „Скандау“, Веси Бонева, Цветелина Грахич и Владо Димов. Това е същият успешен екип от лятното видео на Дани Илиева и Емин Ал-Джунейд. Снимките са на знакови локации в София – коледния базар, елхата пред Народния театър, новата ледена пързалка в центъра.

„Беше изключително вълнуващо да снимаме в тази празнична атмосфера. Хората ръкопляскаха по време на снимките. Цяло чудо е, че оцелях на ледената пързалка – никога не съм се качвала на кънки, но за видеото го направих“, сподели Дани Илиева.

„Дани е страхотна. Видеото на това чаровно момиче ще ви стопли и ще ви накара да се усмихнете. Работихме с много любов и мисля, че успяхме да уловим нежността и топлината, която тя излъчва“, уверен е композиторът Ефтим Чакъров.

Ласкави отзиви и многобройни харесвания в социалните мрежи лавинообразно събира видеото „Честита Коледа“ https://youtu.be/hv2zxERrKCU „Красива, нежна ефирност! Благодаря за удоволствието“, пише в коментар Ваня Вакари. „Много красиво и вълшебно! Поздравления за целия екип“, отправя Илияна Василева Илиева. „Много топла, емоционална, истински коледна песен – прекрасно единство между стихове и музика! А клипът и изпълнението на Дани са просто възхитителни“, казва Станка Тонева.

Не пропускай

Продължава кампанията за набиране на средства за ремонт на НЧ “Христо Ботев” Калофер

Предстои третият благотворителен базар В града на гениалния поет и революционер Христо Ботев, за трети …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *