/ВИДЕО/ Тодор Минковски е кандидатът за кмет на Войнягово от местна коалиция СДС/АТАКА,ДБГ/

Той бе представен пред жителите на селото от кандидата за общински кмет д-р Емил Кабаиванов

Тодор Минковски е кандидатът за кмет на Войнягово издигнат от местна коалиция СДС /АТАКА,ДБГ/. Той е израснал в селото. Завършил е средно образование в ПГ “Заимов” Сопот. Семеен е с две деца.

“Моята задача ще бъде да направим селото още по-добро място за живеене. Ще положа всички усилия, така че младите хора да си отглеждат децата тук, а възрастните хора да изкарат спокойни старини. Тук няма нито една детска площадка. Искаме 2 и едната да бъде в детската градина”, заяви Минковски.

Кандидатът за общински кмет д-р Емил Кабаиванов посочи, че застава зад Минковски, защото той ще защитава интересите на хората.

“Може да имаме различия понякога, но той е длъжен да защитава вашите интереси, на хората. Ще направим детска площадка. Читалището е включено за ремонт с още 5, по проект за енергийна ефективност, предстои ремонт и на моста над река Мъртвица”, каза Кабаиванов.

Той коментира най-големият проблем на хората- липсата на редовен обществен транспорт.

“Търсим вариант да доплащаме на превозвачите, защото засега бюджетът на Общината позволява да има автобуси само сутрин, обед и вечер. Кандидатствали сме за електрически автобуси и, ако успеем да закупим 6, ще създадем общинско предприятие автобусен транспорт. Има решение на Общинския съвет. Целта е да подсилим линиите, за които превозвачите, нямат възможност”, каза Кабаиванов.

Той добави, че в бюджета за 2024-та година училището във Войнягово ще бъде включено като част от Исторически музей в Карлово.

На срещата присъстваха кандидатите за общински съветници от двете листи, на местна коалиция СДС /АТАКА, ДБГ/ и ПП ГЕРБ.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Не пропускай

Полицията задържа мъж откраднал мотоциклет пред магазин в Столетово

Работата по документиране на случая продължава под наблюдение на районната прокуратура За броени минути карловски …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *