/ВИДЕО/ Стоян Иванов, ПП ГЕРБ Карлово: Ще работя за подобряване условията за развитие на малкия и средния бизнес в Общината

Кандидатът за общински съветник е с бюлетина номер 7 и преференция 114

“Въпреки че в Общината има подходящи условия за развитие на малкия и средния бизнес е необходимо да се насочат усилия в подобряване на благоустрояването и инфраструктурата. Необходима е и по-добра комуникация между Общината,  бизнеса и училищата,  за да може след 12-ти клас учениците да се реализират в местните фирми. Голям проблем е недостига на работна ръка. Например моят бизнес е  в сферата на търговията и услугите свързани с печатна дейност, предлагаме работни места за продавач-консултанти и графични дизайнери. По този начин фирмите може да подскажат на училищата какви професии са най-търсени и за кои има най-голям недостиг”, заяви кандидатът за общински съветник от гражданската квота на ПП ГЕРБ Карлово Стоян Иванов.

Той посочи, че неговата лична кауза е да работи за изграждането на спортен комплекс в района на стадион “Васил Левски”.

“Това стана моя лична кауза, защото моите  деца тренират триатлон и футбол от години. Сблъскваме се с много неволи покрай триатлона и много родители видяхме, че в града има огромна нужда от многофункционална спортна сграда, със закрит басейн, където може да тренират децата и състезателите. СК “Триатлет” Баня е на първо място в България и в клуба тренират деца и юноши, които печелят най-големите отличия на държавни и балкански първенства, а треньорът Иван Попов е пример как спорта изгражда спортисти и личности”, заяви Иванов.

Той подчерта, че за мащабния проект за стадиона има частично осигурено финансиране.

“Надявам се да получим доверието, за да може в следващите 4-ри години, Община Карлово да намери и останалите средства и да бъде изградена модерна и европейска сграда”, заяви Иванов.

Отборът на ПП ГЕРБ е най-добрият, защото доказа, че само той има опита, работи последователно и  реализира много проекти, които развиват района. 

“Имам им пълно доверие”, заключи кандидатът за общински съветник от ПП ГЕРБ Карлово.

Кандидатът за общински съветник Стоян Иванов от ПП ГЕРБ е с бюлетина номер 7 и преференция 114.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Не пропускай

Войнягово отбеляза 160 години от главяването на Левски за учител 

Апостолът станал учител в селото на Гергьовден На Гергьовден 1864 година Апостола става учител в …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *