/ВИДЕО/ В Карлово откриха най-големият Ритейл парк

Търговският комплекс се намира над магазин Лидл

Официално бе открит най-големият търговски комплекс на територията на Община Карлово – Ритейл парк. Разположен е на площ от 17 дка. Врати отвориха 6 магазина на водещи марки, които са се доказали в своята област.

Скандинавския гигант – JYSK (Юск). Във връзка с отварянето на магазина търговецът е подготвил седмица на специални оферти, които ще бъдат валидни само в магазин Юск в Карлово. Това е 52-ия магазин в страната , който е изграден по последна концепция и има модерен скандинавски вид – с дървени подове, Лед осветление и подобрено матрачно студио.  Юск е търговец на дребно, който продава всичко за дома – от скандинавски мебели до декорация разположени на 1300 кв.м площ в Ритейл Парк – Карлово.

Вторият гигант, който отвори врати само след малко е магазин КИК, където – цената говори сама за себе си. Вече повече от 25 години КИК предлага качествени продукти на изгодни цени. Атрактивни не само с мода и дрехи за малки и големи, тук ще намерите разнообразие от малки мебели, домакински стоки, играчки, артикули за градината и свободното време. Над 4000 магазина в над 10 държави в Европа – това е КИК, където модата е забавна, при това за малко пари.

ДМ ДРОГЕРИЯ МАРКТ принадлежи към най-големите вериги дрогерии в Централна и Източна Европа. ДМ открива своя първи магазин в България през далечната 2009 г. във Видин, а към днешна дата компанията има 110 работещи магазина в 38 града. Освен това асортимент от над 16000 стоки като изключително голям брой козметични продукти, парфюмерия, стоки за дома, храна за домашни любимци, бебешки продукти и много други. Търговецът поставя човека в центъра на своята дейност – като клиент, служител или партньор.

Фирма ЗОРА – българска компания основана през 1991 година. Със своята 32 годишна история ЗОРА се е наложила като една от водещите търговски марки на пазара за черна и бяла техника. Предлагат на клиентите си постоянно разнообразие от стоки, стабилни и конкурентни цени в цялата търговска мрежа, както и изгодни условия за покупки на изплащане.

ЗОРА е единственият представител и вносител за България на черна, бяла, IT и климатична техника с марката CROWN, както и на черна и бяла техника с марката FINLUX. В момента ЗОРА разполагат с 37 магазина в страната, както и с електронен магазин на адрес zora.bg.

Няма как да не обърнем внимание и на здравето ни, затова в Ритейл Парк Карлово отваря врати и аптека – SOpharmacy. Създадена с енергия, професионализъм и вдъхновение – аптеката предлага съвременен подход в обслужването на здравните потребности на българските пациенти. SOpharmacy е част от семейството на Софарма Трейдинг. 

Към днешна дата обединява над 200 аптеки, разположени в над 40 града на страната. Тук ще откриете широк набор от лекарства и продукти за здравословен живот, хранителни добавки и здравословни храни, дермокозметика, както и продукти за ежедневна грижа. Всеки месец за клиентите има над 1000 актуални промоции. 

Pepco е европейска верига за търговия на дребно, която предлага дрехи за цялото семейство и артикули за дома на много атрактивни цени. Марката е много популярна в редица европейски страни. Магазини Pepco има в Полша, Хърватия, Румъния, Гърция, Испания и Германия и др. Няколкостотин нови продукта седмично, десетки премиерни колекции всеки сезон и мотото на Pepco “Усети качеството, влюби се в цената” привличат милиони клиенти в магазините му.

Кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов каза, че в търговския комплекс ще бъдат открити между 150 и 200 нови работни места.

Собственикът и инвеститор Трифон Гидиков посочи, че зад откриването на големия търговски комплекс стои много, много работа. 

“Следващият месец ще бъдат отворени още два магазина. Откриването на търговския комплекс означава, че градът се развива. На покрива има изградена фотоволтаична централа. Има изградени зарядни станции за електромобили”, каза Гидиков.

Водосвет бе извършен от Архиерейският наместник на Карловска духовна околия свещеноиконом Марко и свещеници от региона.

На официалното откриване присъстваха ръководството на Община Карлово, командирът на Сухопътни войски генерал майор  Деян Дешков, командира на 61-ва Стрямска механизирана бригада Карлово бригаден генерал Маргарит Михайлов,представители на МВР, местния бизнес и финансови институции.

Не пропускай

Войнягово отбеляза 160 години от главяването на Левски за учител 

Апостолът станал учител в селото на Гергьовден На Гергьовден 1864 година Апостола става учител в …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *