Извънредни новини

инж. М.Манолов, БСП за България: 49-то Народно събрание трябва да реши проблема с инфлацията на цените 

Манолов  комнетира въпроси свързани с наводнените села, войната в Украйна и политиките на БСП

В каква степен един народен представител може да решава проблеми на хората зависи от самият народен представител, какви контакти има  и най-вече какво желание, заяви кандидатът за народен представител инж. Манол Манолов от БСП  за България в Предизборното студио на KarlovoPress ТВ.

“Хората очакват по-малко приказки и повече действия. За това призовавам всеки един народен представител, ако бъде избран, да сключи обществен договор с хората от наводнените села. Ако ми бъде гласувано доверие напълно ще се ангажирам с проблема. Не присъствах на протеста миналия ден, тъй като е предизборна кампания”, заяви инж. Манолов.

Според него липсата на стабилно правителство през последните 2 години е довело до пълна загуба на доверието на хората в държавността. Първите 2 въпроса, които трябва да реши 49-то Народно събрание са инфлацията на цените на стоките и услугите в страната и въпроса, който стои пред България  с мира на Украйна.

“Ние сме против изпращане на оръжие за Украйна. Войната в Украйна е война на световете и затова сме на мнение, че тя трябва да приключи по мирен път”, каза инж. Манолов. Той припомни, че благодарение на БСП са се повишили пенсиите, има безплатни детски градини,  повишаване на МРЗ и на майчинските добавки.

“Всичко това стана под натиска на парламентарната група и партията. За съжаление други се опитват да си присвоят това, защото са по-гласовити”, посочи още кандидатът за депутат.

В заключение, той коментира, че БСП  е партия с над 130 годишна история и няма как просто така да отиде в небитието и  членовете и симпатизантите няма да допуснат това да се случи. БСП за България очаква да реализира минимум 2 мандата в Пловдивска  област.

“Нашата партия е склонна на разумни компромиси, за да има стабилно правителство след 2-ри април, но имаме демократично избрани органи, които ще се съберат и ще решат според ситуацията какво ще се прави”, посочи инж. Манол Манолов.

БСП за България е с номер 1 в бюлетината, а инж. Манол Манолов с преференция 103.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Не пропускай

Успешна благотворителна кампания за подпомагане на читалището в Калофер

Близо 7100 лева бяха събрани от третия  благотворителен базар В Калофер се проведе благотворителен базар …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *