Извънредни новини

Театър „Елена Снежина“ с благотворително представление за облагородяване мястото  около паметника на Левски в Молдова

Театърът благодари на Общината за оказаното съдействие за участието си на престижен фестивал

Самодеен театър „Елена Снежина“ към НЧ „Васил Левски – 1861 г.“ получи Награда за мъжка роля – I-во място на ХХV Национален фестивал на любителските театри „Каварна 2023“ и Грамота и златен медал от Съюза на народните читалища. 

С призовете бяха отличени актьорите Румен Стоянов в ролята на Цонко и Кемал Рашид в ролята на Маринко в театралната постановка „Умирай лесно“ от Матьо Матишич. В представлението участваха още Йовко Шопов и Добромир Харалампиев, постановката е дело на ръководителя на театъра Румен Стоянов. Той представи наградите пред кмета на Карлово д-р Емил Кабаиванов и благодари за оказаното съдействие от Общината  за участието на трупата в престижния фестивал.

Кметът поздрави карловския театър за великолепното представяне и каза, че винаги работата им е била на много високо ниво. По негово предложение театър „Елена Снежина“ ще направи благотворително представление пред местната публика, средствата от което ще бъдат предоставени на ръководството на побратимения на Карлово молдовски град
Твърдица, за подпомагане облагородяването на пространството около паметника на Васил Левски, който предстои да бъде открит там.

Не пропускай

Откриха обновената сграда на детска група „Детелина“ в Каравелово

Градината бе пострадала най-тежко пострадолата обществена сграда по верме на бедствието На 22 септември – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *