Суперкар шествие за всички фенове на бързите коли в Карлово

Премиум рали София – Свети Влас пристига в Карлово на 19 юни

Официален старт на Ралито от Марина Диневи на 20 юни в 12:00 часа

Звездата на родната сцена Мария ще участва в тазгодишното издание

За първи път в историята за събитие със суперколи се затваря проходът Трансфагарашан

21 юни 2024 г. в 12:00 часа на Морска гара Варна пред Happy Bar & Grill акостират над 40 екзотични возила

В деня преди официалния старт на Премиум Рали София – Свети Влас участниците ще зарадват жителите и гостите на Карлово със суперкар шествие. Всички фенове на бързите коли могат да видят участващите автомобили от 14 до 15 часа на 19 юни 2024 г. на паркинга на ъгъла на ул. „Ген. Карцов“ и ул. „Ген. Заимов“ в града.

На следващия ден точно в 12 часа на 20 юни 2024 г. ще бъде дадено началото на 12-десетото издание на Премиум Рали София – Свети Влас. Традиционно автомобилите тръгват от Марина Диневи в Свети Влас, за да се впуснат в 6-дневно приключение по специално избран маршрут. Звездата на родната сцена Мария ще участва в тазгодишното издание. Атрактивните возила с техните екипажи ще посетят Свети Влас – Варна – Букурещ – писта „МоторПарк“ Румъния – Сибиу – Трансфагарашан и Трансалпина, а от веригата бензиностанции Петрол ще се погрижат да има достатъчно гориво, което да захрани хилядите конски сили.

Няколко броя от редките Porsche 911 GT3 RS, Ferrari, Rolls Royce, топ моделите на Audi, BMW и Mercedes-Benz с различни модификации на двигателите, ще стартират от яхтеното пристанище Марина Диневи. Всички фенове ще могат да видят на живо само на място интересни експонати на Lamborghini, както и много Porsche 992 Turbo S, които са се доказали в спортната част на Ралито. От 7CARS ще покажат част от своите топ автомобили именно на Събитията с публика в България. Flair Sport също са част от тазгодишното издание и са подготвили интересни подаръци на участниците и публиката. Какво може да спечелите, ще разберете на място.

След старта от Свети Влас участниците ще запалят гуми за драг, на който ще съберат първите си точки, необходими за крайното класиране в Събитието. В края на пълния с адреналин ден всички автомобили продължават към курортния комплекс Св. Константин и Елена.

На 21 юни на обяд ресторант „Happy Bar & Grill“ на Морска гара Варна ще бъде домакин на Премиум Рали София – Свети Влас. На място всички желаещи ще могат да се потопят в изпълненото с адреналин приключение на Сезона 2024. Red Zone VR Racing Lounge са подготвили симулатори, на които феновете ще могат да карат по маршрута на събитието, а именно писта „МоторПарк” в Румъния, както и проходите Трансфагарашан и Трансалпина. В ранния следобед участниците ще се отправят към Букурещ, където на 23 юни 2024 г. по обяд Премиум Рали София – Свети Влас се събира в сърцето на Букурещ пред InterContinental Athenee Palace.

Последната спирка от маршрута на ралито е град Сибиу. Точно там участниците ще изпитат умението за шофиране по планински терен. Очакват ги световноизвестните проходи Трансфагарашан и Трансалпина. За първи път в историята за издание със суперколи проходът Трансфагарашан ще бъде затворен само за участниците в Премиум Рали София – Свети Влас. Отборите във формата ще вдигнат нивата на адреналин с каране на изгрев слънце по най-красивия път в Европа, както го оценяват Top Gear. Това преживяване е уникално по рода си и ще остави следа у всички.

Всичко това нямаше да бъде възможно без подкрепата на партньорите в Събитието. Присъединете се към нас за едно незабравимо Рали изживяване с Happy, които са ексклузивен партньор за Сезон 2024. Събитието се провежда с подкрепата на яхтеното пристанище Марина Диневи, 7CARS, Flair Sport, бензиностанции Петрол, Спа Хотел Санте Велинград, Red Zone VR Racing Lounge, Евролинк, Pulse, Двустранна търговска камара България-Румъния, Tailor Made by BatChavo Inside.

Сезон 2024 на Премиум Рали София – Свети Влас се реализира с медийната подкрепа на Dir.bg, http://xn--80ae0bp.dir.bg/, РАДИО 999, Aвто OFFnews, Eurica.me, Motoclub, Autopress 2001, Secret.bg, Анонс, BRI4KA, Mobile.bg, Code Fashion, Суперколи, Lap.bg, Trendy News, HiLife, Facing The Sun, Versus Auto, Full Throttle Bulgaria, Tuning.BG.

Не пропускай

Блъснаха жена на пешеходна пътека в района на жп гарата в Карлово

Откарана  е в пловдивска болница Отново блъснат пешеходец в района! Жената е блъсната от джип …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *