Извънредни новини

Стремци за втори път са шампиони в държавно първенство по маратон

Първенството се проведе във Варна

Представителният отбор по маратон на 61-ва Стрямска бригада взе участие в Държавното военно индивидуално – отборно първенство по маратон – крос 10.5 км във Варна, което е част от спортния календар на Националната военна спортна федерация през 2024 година.

Тимът на Стремци беше в състав подполковник Христо Касалийски – командир на батальон за логистично осигуряване, който е и ръководител на отбора, редник Станимир Бочев от рота „Военна полиция”, редник Наталия Лазарова от самоходен артилерийски дивизион, редник Славян Генчев от батальон ISTAR и редник Гергана Бочева от батальон за логистично осигуряване на 61 механизирана бригада. 

Състезанието подложи на изпитание както физическата подготовка и издръжливост, така и психическата устойчивост на участниците, като тимът ни се класира на първо място в крайното оборно класиране. 

В индивидуалната надпревара при мъжете редник Славян Генчев завоюва престижното второ място, а редник Станимир Бочев се класира трети. При жените редник Наталия Лазарова и редник Гергана Бочева се отличиха съответно с трето и четвърто място.

Не пропускай

Коалиция ГЕРБ-СДС с убедителна победа в Община Карлово

Възраждане е втора политическа сила Коалиция “ГЕРБ-СДС” печели убедително в Община Карлово с 2467 гласа. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *