Само в Карлово! Бутиков жилищен комплекс „Karlovo View“ с уникална локация и гледка към Стара планина

Комплексът разполага с 27 двустайни и тристайни апартамента

Бутиков комплекс „Karlovo View“ се намира  близо до центъра на Карлово, в непосредствена близост до Балкана и дава  възможност за спокоен и уединен живот.

Комплексът е изграден върху живописен парцел с площ от 1 300 кв.м. Теренът е с лека денивелация, което осигурява на повечето жилища вълшебен изглед към Стара планина и красивата Розовата долина.

Класическият дух на района е пренесен фино върху силуета на сградите в комплекса.

Фасадите се отличават с класическа визия, големи панорамни прозорци, които са в красива комбинация с панорамно осветление.

Чувството за уют се подсилва от нискоетажното застрояване. Общата разгъната площ на комплекса е 3500 кв.м, които са разпределени в две жилищни сгради, с два отделни входа разполагащи с подземни гаражи и зарядна станция за електромобили, безшумни, 6 местни, електрически Schindler асансьори, стойки за велосипеди.

Локацията на сградата предоставя удобен маршрут за разходка както в посока центъра на града, къщата музей Васил Левски, така и до забележителностите на подбалканския град като водопад „Сучурум“ и местността „Бешбунар“.

Освен с отлична локация и богат избор на апартаменти, сградата  се отличава със забележителна архитектура и бутиково изпълнение на общи части, което я прави  привлекателна за всеки, който търси перфектния нов дом или инвестиционно жилище в отлична градска среда.

Сградата е изпълнена по най-високите стандарти на строителството, с външна топлоизолация, петкамерна дограма SALAMANDER  bluEvolution с КА стъкла, осигуряваща шумо и топлоизолация. 

Сигурността на сградата е гарантирана с високо технологично оборудване, видеонаблюдение и контрол на достъпа.

Разполага с парапети, тераси и стълбища от ковано желязо, външна облицовка от цокъл от траверти, немска 5-камерна дограма с троен стъклопакет.

Гарантирано качество. Бутиковата жилищна сграда е разделена на два самостоятелни входа. Всеки вход е със собствен асансьор, охранителна система на входа, домофонна система с видеонаблюдение. Плосък покрив с фасадно осветление. Апартаментите са опроводени за поставяне на климатични системи.

Уникалният комплекс  разполага с 11 двустайни и 16 тристайни апартамента с квадратури от 66.40 кв.м. до 150.90 кв.м, 18 паркоместа.

„Кarlovo View“ – перфектният дом за Вас! За контакти – 089 3311113

Не пропускай

Днес се навършват 129 години от рождението на забележителната карловка Анка Ламбрева

Тя е една голяма българка, която разнася славата на България по всички кътчета на земното …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *