Извънредни новини

Рев на мотори, факли, димки и трогателни сълзи за любимата учителка в СУ “Христо Проданов”

Те й направиха нестандартно предложение за присъствие на бала

Наближават абитуриентските балове и ние продължаваме да ви разказваме
за нестандартните покани, които отправят зрелостниците към техните
класните ръководители да присъстват на бала им. Отново в Карлово, в СУ
“Христо Проданов” 12 б клас трогна изключително много своята учителка.

Изненадата започна с димки, факли и момчета преоблечени в бели гащеризони и маски на лицата. 30 мотористи пристигнаха в задния двор на училище и се подредиха в очакване на преподавателя Мариела Коклева. Тя бе изведена от сградата под предтекст, че има проблем:


След това дисководещ пусна любимата рок песен на класния ръководител и
целия клас затанцува:Василена Нанева – ученик в 12 б клас на СУ “Христо Проданов”: “Тя по принцип е фен на рок музиката и цялата идея с моторите беше породена от това, от там нататък с много идеи от целия клас с много предложения, труд, успяхме да съберем всичко на едно място и да направим това хубаво шоу и най-вече да я зарадваме, защото тя е най-всеотдайния, най-добрия човек, който сме познавали, човек, който дава изключително много. Научи ни да бъдем добри, да се обичаме и да даваме на света всичко хубаво, което може….”


Последва и поканата. Голямо платно с надпис “Ще дойдете ли с нас на
бала” бе спуснато от втория етаж на училището. Госпожа Мариела Коклева
трябваше да отговори, като избере един от отговорите – да, разбира се,
определено, не мога без вас и няма да дойда на бала:Мариела Коклева – класен ръководител на 12 б в СУ “Христо Проданов”: “Имало е спорове, имало е забележки, имало е радости, но това, което си дадох сметка сега е, че за първи път ме разплакаха заради този жест, който направиха. Пожелавам им наистина в живота да им се случи това, което аз и моите колеги сме ги учили,  да бъдат истински хора в живота, да могат да се борят, никога да не си предават собствените позиции…”


В организацията на изненадата участва целия клас:


Мартин Стоянов – ученик от 12 б клас: “Защо изглеждате по този начин? – целта беше до последно да не се разбере кой прави изненадата. След родителите, те може би са най-важния човек, който ни помага в изграждането като характер. Научи ни да бъдем хора, съпричастни един към друг и да си помагаме най-вече….”Изненадата на карловското училище е знак на уважение, почит и благодарност към любимата им учителка. Както и пример за подражание за бъдещите зрелостници.

Не пропускай

Продължава кампанията за набиране на средства за ремонт на НЧ “Христо Ботев” Калофер

Предстои третият благотворителен базар В града на гениалния поет и революционер Христо Ботев, за трети …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *