Първият конкурс за най-красиви очи в България!

Iris Studio, водещ български бранд за ирисова фотография, провежда първия по рода си конкурс за най-красиви очи на България. Конкурсът е отворен за всички, които желаят да покажат красотата на своите ириси и да спечелят вълнуващи награди. Конкурсът вече започна на 26 април и продължава до 26 май.

Всеки желаещ може да вземе участие на една от двете локации на Iris Studio, където екип от професионалисти ще заснеме напълно безплатно всеки уникален ирис. Единият обект на Iris Studio се намира в град София, Сердика център на ниво -1, а другият е в живописния град Пловдив на улица Христо Г. Данов 26. 

По време на фотосесията професионален фотограф, с помощта на модерна техника, ще заснеме ирисите, като улови всеки нюанс, красив детайл и завладяващ контур. След приключване на конкурса, Iris Studio ще подбере най-подходящите снимки и ще ги качи в страницата си на сайта. В рамките на една седмица с начална дата 26 май, аудиторията ще има възможност да гласува за техния фаворит. Победителите ще бъдат обявени на 1 юни.

Наградите са следните:

  • 1-во място: Парична награда от 500 лв. Допълнителни награди включат ваучер за пазаруване в Сердика център 100 лв. и ваучер за заснемане на един ирис 21×21 с рамка и ефект.
  • 2-ро място: Парична награда от 300 лв. Допълнителни награди включат ваучер за заснемане на един ирис 21×21 с рамка и ефект.
  • 3-то място: Парична награда от 100 лв. Допълнителни награди включат ваучер за заснемане на един ирис 21×21 с рамка и ефект.

Всеки участник също така получава 10% отстъпка за бъдеща ирисова фотография и печат на фотохартия.

Срокът за участие в първия по рода си конкурс в България е до 26 май. Все още имате време да се присъедините към това незабравимо преживяване и шанс да спечелите уникални награди!

Не пропускай

Трупът на убит от бурята мъж бе открит днес в Казанлък

Труп на мъж е открит днес в Казанлък, съобщи Нова телевизия. 67-годишният Наско Несторов е бил …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *