Извънредни новини

При засилен интерес днес мина срещата на Деян Дойнов и общинските съветници от „Бъдеще за община Сопот“ с живущите в района на улиците „Ганчо Попниколов“ и „Пенчо Дворянов“.

Присъстващите поставиха своите искания

Деян Дойнов отбеляза, че въпреки здравната, политическа и икономическа криза, Община Сопот не е пренебрегнала нито една дейност и града  и село Анево се развиват много добре. Той отбеляза, че за да се случват нещата е важно освен за кмет, да се гласува и за членове на Общинския съвет, тъй като това е органът, който одобрява решенията на кмета.

Антонина Цочева посочи, че местните избори са едни от най-важните, защото местната власт е тази, която решава най-бързо проблемите и е най-близко до хората в населеното място. Тя добави още, че би било добре в местния парламент да има повече хора, както с практически, така и с теоретичен опит. 

Анелия Бочева изрази своята надежда, че хората са проумели какво се случва в Общински съвет Сопот и от тук нататък ще заложат на практичността. 

Фратьо Куртев каза, че младостта не е порок, но не винаги възможностите се припокриват с мечтите.

Хората изразиха удовлетвореност от свършеното до момента и поставиха своите искания за подобряване на инфраструктурата в квартала. Те изразиха надежда, че бъдещият местен парламент и кмета ще работят в синхрон в новия управленски мандат.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Не пропускай

Хисаря ще има собствен бранд на туристическия пазар

Кметът на Общината кани всички заинтересовани страни на работна среща Кметът на община Хисаря Ива …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *