Извънредни новини

Предадоха на съд 47 годишният мъж, който   уби жена в района на стадиона в Сопот

Окръжна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт спрямо 47-годишния Н.Т. за това, че на 07.08.2022 г. в Сопот, умишлено е умъртвил 58-годишната М.К. Деянието е извършено с особена жестокост чрез нанасяне на множество силни удари в областта на главата, което е престъпление по чл. 116, ал. 1, т.6, вр. чл. 115 от Наказателния кодекс.

Мъжът и жената живеели на семейни начала от 2020 година. Те често консумирали алкохол и между тях възниквали скандали. В това състояние подсъдимият проявявал агресия и няколко пъти нанасял побой на жената.

На 6 август миналата година около 22 часа двойката гостувала на свой познат в  Сопот, където употребили алкохол. Около полунощ двамата тръгнали да се прибират към дома си. В резултат на употребения алкохол жената се придвижвала трудно, а  това ядосало мъжа. По пътя той започнал да я обижда, като й нанесъл удари с юмруци и ритници по главата и тялото. Жената получила тежки наранявания и починала близо до стадиона в града.  На 7 август 2022 г., сутринта, мъж, който отивал на работа, я видял и подал сигнал на тел. 112.

Спрямо обвиняемия е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“. Предстои Окръжен съд-Пловдив да насрочи разпоредително заседание по делото.   

Не пропускай

В Климент заловиха 59 годишен да шофира под въздействие на 1.9 промила алкохол

Срещу него е започнато досъдебно производство Полицията в Карлово арестува пореден нарушител на пътя. 59 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *