Националният конкурс “Песенна палитра” посреща над 100 деца от цялата страна

Тази събота Карлово отново става град на хубавата музика

IX Национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен “Песенна палитра” посреща над 100 деца от цялата страна тази събота. Те ще пеят песни на български език. 

 Професионално и младежко жури ще оцени талантливите деца и младежи, които вече са победители от първия- онлайн етап на конкурса. Ще имат щастието да пеят пред големите имена от музикалната сцена – Маргарита Хранова, Хайгашод Агасян, Нели Андреева, Светослав Лобошки, Ганчо Гавазов и специалистите вокални педагози и творци- Асен Митев, Снежана Донева и Луиза Карагенова и да се борят за големите награди.

Интересът и тази година е изключителен и Карлово отново ще се превърне в любимата дестинация на музикалните клубове и школи в страната. 

През годините “Песенна палитра” показа високо ниво на организация, на журиране и професионално оценяване, хубава сцена и звук и топло посрещане.

Конкурсът ще се проведе в зала “Васил Караиванов” на 25 февруари. Началото е в 10 часа, а в 18 часа ще бъде представен концерт и награждаване на участниците.

Организатори са Сдружение “Арт палитра” и Община Карлово.

Входът е свободен!

Не пропускай

Ст.Станчев: Разпространяването на невярна информация от Община Карлово уронва авторитета и достойнството на читалището в Куртово

Председателят на читалището изпрати право на отговор Публикуваме правото на отговор без редакторска намеса: “Във …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *