Извънредни новини

Мъж от Карловско загина след кървав екшън на морето

Кървава касапница е настанала в Слънчев бряг преди дни, има и загинал човек, съобщава „24 часа“.

От полицията потвърдиха за инцидента, станал след пиянски запой на 25 март.

Около 01,30 ч. трима мъже, водещи скитнически начин на живот, се черпели в помещение на помпена станция заедно с група роми. В един момент обаче избухнал скандал и единият мъж, обезумял от алкохола, грабнал коса и започнал да мушка наред . Ранил в крака и ръката 32-годишен мъж  – Благой Костов. Втори мъж обаче бил уцелен в главата и лицето. Той  е бил откаран целият в кръв в УМБАЛ Бургас. След ден и половина обаче се самоизписал от болницата – напуснал и тръгнал към родното си село Войнягово, Карловско. Там на 29 март издъхнал ,най-вероятно вследствие на раните си.

Слез незабавни издирвателни действия полицията в Несебър е задържала извършителя – мъж на 23 г. с малко име Красимир, който е криминално проявен.

Говорителят на полицията в Бургас Цветелина Рандева заяви, че в  РУ Несебър е образувано досъдебно производство по чл.115 от НК  за опит за умишлено умъртвяване на пострадалия Благой Костов. Полицията в Бургас няма данни за починалия по-късно мъж.

Извършен е оглед на местопроизшествието в помпената станция, която се намирана около километър от бензиностанция “Лукойл” и главния път за Варна. Работата по изясняване на случая продължава, казаха от ОД МВР Бургас.

Не пропускай

Карловка е първият носител за Европа на награда равнозначна на Нобелова награда

Тя получи отличие в памет на удостоената с Филдсов медал Мириам Мирзахани Карловката Виолета Личева …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *