Извънредни новини

Майката на нападнатото момиче: Благодаря на всеки един, защото ние сме тук заради децата си

Гневните граждани на Стара Загора тръгнаха на шествие из града. Те настояват Георги Николаев да бъде съден с цялата строгост на закона.

Родителите на обезобразеното момиче от Стара Загора дойдоха на протеста и благодариха на всички за подкрепата. Те казаха, че не са очаквали такава голяма вълна от съпричастност.

“Нямам абсолютно нищо казано от нея по случая. Единственото, което е прелиства каналите и избягва всичко, което се случва и което се дава. Травмирана е нормално е това. Искам да благодаря на всеки един, който е тук, защото ние сме тук всички заради децата си, не само заради моето, заради всички останали. Аз също водя тази битка не само заради моето дете, а заради всички други. Не искам да има повече такава несправедливост. Отказване няма. Справедливост, присъда такава каквато заслужава извършителят. Квалифициране на телесните повреди по нея така както трябва да бъдат квалифицирани”, каза Ивелина Михайлова, майка на нападнатото момиче.

На протеста в Стара Загора дойдоха и много политици, както и хора от мотоклубове, които също носят черни фланелки и татуировки, както и много известни личности. По-късно всички тръгват на шествие към общината и главната улица на Стара Загора

Не пропускай

Карловци почетоха жертвите на „Страшното“

Със заупокойна молитва и панихида, отслужени пред паметника нажертвите на Страшното в Карлово, на 20 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *