МШ „Карловойс“ отбелязва своя юбилей с концерт и промоция на втори самостоятелен албум „Десет години с гласовете на „Карловойс“

През годините в школата са се обучавали над 300 деца от Карлово и региона

До момента са записани и заснети  над 30 песни, някои от тях с високи отличия в конкурси за нова българска песен, други вече част от учебниците по музика и много от тях любими и вече в  репертоара на десетки групи и школи в страната и чужбина.

“Това именно отличава „Карловойс“-авторската музика, която реализират Анита и Йордан Илиеви през годините и която споделят безплатно”, сподели ръководителят на школата Анита Илиева.

Десетки деца вече години прославят Карлово и България на национални и международни сцени. Наградите им отдавна надхвърлиха 2000.

Гордост за „Карловойс“ е и Дани Илиева, която премина през всичките години на музикално израстване с групата и днес уверено върви към професионалната сцена и утвърждаването на своята кариера.

Гордост за „Карловойс“ е Вяра Василева, която продължава своята подготовка в НМУ“Любомир Пипков“ в София и неуморно върви към сбъдване на своите музикални мечти.

Гордост за „Карловойс“ са всички запалени искрици в очите на най-малките през годините.

“Пожелавам творческо вдъхновение и все така нестихваща енергия на голямото семейство на „Карловойс“, още много хубави песни и нови успехи на музикалните сцени в страната и по света!

Нека все така прославяте с името и таланта си Карлово!

Честит юбилей!”, пожела Анита Илиева.

Не пропускай

Блъснаха жена на пешеходна пътека в района на жп гарата в Карлово

Откарана  е в пловдивска болница Отново блъснат пешеходец в района! Жената е блъсната от джип …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *