Извънредни новини

Кметът на Карлово Емил Кабаиванов и началникът на местната пожарна Тоню Чалъмов получиха високи  отличия

Отличията им бяха  връчени на официална церемония в Пловдив

Кметът на Община Карлово д-р Емил Кабаиванов получи почетен плакет от директора на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Пловдив – комисар Георги Мангараков. 

Наградата в категория „Партньори“ в областния етап на конкурса „Пожарникар на годината 2022“ бе връчена на тържествена церемония в областния център. 

Кметът на Карлово е отличен за конкретен и съществен принос за повишаване на пожарната безопасност и защитата на населението. „Той е кмет на общината, преживяла най-мащабното природно бедствие в  България за последния половин век.

Всеотдайната му работа на терен, координацията между Кризисен щаб, институции, огнеборци, спасители и  обикновени хора, показаха умението на д-р Кабаиванов за  отлично партньорство със службите за пожарна безопасност и защита на населението. Това помогна за решаването на проблеми, касаещи живота, здравето и безопасността на много хора и служители на ПБЗН в област Пловдив.“, каза комисар Мангараков.

В раздел „Комплексен победител” отличието получи главен инспектор Тоню Чалъмов, началник на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Карлово.  Той бе отличен за проявено изключително себеотрицание при продължително натоварване, за отлично справяне с поставените цели и задачи при ликвидирането на последиците от наводнените села Богдан, Каравелово, Слатина и Столетово, за съществен личен принос към издигане престижа на професията на пожарникарите и спасителите.  

Не пропускай

В Община Хисаря вече работи система за онлайн плащане на местните данъци и такси

Жителите и фирмите могат да платят задълженията си чрез сайта на Община Хисаря Необходимо е …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *