Кметът д-р Емил Кабаиванов инспектира няколко обекта на територията на община Карлово

Кметът д-р Емил Кабаиванов инспектира няколко обекта на територията на община Карлово на 20.03.2023 г. В градa той посети новопостроения магазин от веригата „Лидл“, както и игрището в квартал „Джон Ночев“ /Бангладеш/, което ще бъде изцяло реновирано. Спортната площадка ще бъде ремонтирана със спонсорството на „Лидл“, като инициативата е на кмета на Общината.


Д-р Кабаиванов провери как текат ремонтните дейности по подмяната на водопровода в село Московец, който е част от проект с обособена позиция № 2: „РЕХАБИЛИТАЦИЯ И РЕКОНСТРУКЦИЯ НА ЧАСТ ОТ ОБЩИНСКИ ПЪТ – PDV 1290 И ВОДОПРОВОДНА МРЕЖА В С. МОСКОВЕЦ, ОБЩИНА КАРЛОВО“.


Кметът д-р Емил Кабаиванов обиколи и новоасфалтираните общински пътища PDV 1360 с граници от община Хисар до с. Богдан и PDV 1290 с граници от община Сопот до с. Богдан.
В село Слатина кметът инспектира новия пешеходен мост над централното дере, изграден от стоманобетонни елементи. Предстои да бъдат монтирани и предпазни парапети. Съоръжението значително ще улесни преминаването от едната част на селото до другата.

Не пропускай

Нова градинка от цветя със символите на Карлово вече краси града

Общината продължава да зацветява градински площи Оформено е зеленото пространство северно от кръстовището на кооперативния …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *