Извънредни новини

Индивидуална награда “Мирела Буюклиева” бе присъдена на Дани Илиева от Карлово

Тя е ученичка  в 11 клас на СУ “Васил Левски”

Наградата се присъжда за отлично представяне в сферата на музикалното изкуство.

Фондация “Шанс за децата и природата на България” подпомага развитието на талантливи деца и способни млади хора на възраст от 6 до 20 години, осигурявайки им шанс, зависещ изключително от техните качества и умения, трудолюбие и постоянство, и да спонсорира тяхното образование, професионално обучение и творческо развитие.

За постиженията  през 2022 година, Дани Илиева е отличена с единствената  индивидуална награда “Мирела Буюклиева” 

“Да бъдеш на сцена не е детска игра, напротив- отговорността е огромна. Но всъщност, аз обичам сцената и тя обича мен.  Успехът, удовлетворението и положителните отзиви на публиката ме стимулират да продължавам да се занимавам с музика и занапред!”, каза Дани.

 През 2022 година талантливата карловска певица печели първа награда на песента „Не те забравям“ на конкурса „Бургас и морето“, изпълнена в дует с Емин Ал Джунейд. 

Тя бе отличена с Гран При на ХХ Международен фестивал „Изгряват звезди“ град Петрич. Спечели Гран При на Национален конкурс за детска забавна песен на фолклорна основа „Златен извор“ Димитровград.

Дани беше удостечоена и с награда на Кмета XII Национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен „Съзвездие“ в  Шумен, първа награда на Фестивал за млади изпълнители „Моята песен за България“ в Челопеч, първа награда на  ХVII Национален фестивал „Родолюбие“- Панагюрище и още много други награди.

Не пропускай

В Сущица неправителствена организация  подобрява облика на квартала

Вече са факт първите стъпки  Председател на НПО “Сушица-Заедно напред” е Иван Балтов. В новата …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *