Извънредни новини

Ив.Хаджийски, “Левицата”: Призовавам всички ляво мислещи хора да се отърват от тези  лидери, които направиха разкол в лявото

Хаджийски е кандидат за народен представител от коалиция “Левицата”

“Призовавам всички мислещи хора да се отърват от тези си лидери, които се опитват да направят разкол в лявото пространство. Ние подаваме ръка на всички, защото това е смисъла”, заяви за първи път от ефира на единствената телевизия в региона кандидатът за народен представител Иван Хаджийски, издигнат от коалиция “Левицата” и председател на НЧ “Васил Левски” Карлово.

Той посочи, че е необходимо да бъдат направени спешни законодателни промени в Закона за маслодайната роза.

“За нас тук в региона производството на роза е поминък. Едно време една госпожа ми каза, че участва в написването на Закона и аз се пошегувах като й казах, че все едно да се хвали, че участва в Закона за гилотината. Цялата административна работа по този Закон за розата пада върху производителите. Трябва да има информационна кампания на държавата и промени, които да разпределят отговорностите между производители и преработватели”, заяви Хаджийски.

Заедно с водача на листата д-р Александър Андреев,  те се срещнаха с жители от Подбалкана. Поеха ангажименти в сферите на здравеопазването, образованието,  земеделието и културата.

“В Карлово някога се отглеждаше мента, вече ги няма много сортове, познати ни от миналото. Имаше и училища за сценични кадри. Средната възраст вече на тези кадри е 65-70 години. След 4-5 години няма да има кой професионално да върши тази работа, а това е голям проблем”, коментираха д-р Александър Андреев, който е и председател на една от 6-те партии в “Левицата” – Земеделски съюз “Александър Стамболийски” и Иван Хаджийски.

Кандидатите от коалиция “Левицата” са с номер 19, а Иван Хаджийски с преференция 103!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Не пропускай

Възраждане е първа политическа сила в Община Сопот

Коалиция ГЕРБ-СДС остана на второ място За Възраждане са гласували 455 избиратели, а за коалиция …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *