Извънредни новини

Д.Тодоров, ГЕРБ-СДС: Хората вече искат да се спрат експериментите в държавата

Кандидатът за народен представител бе гост в Предизборното студио  на KarlovoPress

“Хората вече искат да се спрат експериментите и авантюризма в държавата. Бизнесът иска сигурност и перспектива. Инвестиции в пътища, водопроводи, образование, социални дейности”, това каза кандидатът за народен представител Доньо Тодоров от коалиция “ГЕРБ-СДС” в Предизборното студио на KarlovoPress.

Той коментира, че за последните 3 години липсата на стабилност в държавата се е отразила и на Община Карлово.

“Около 70 млн.лв не достигнаха до Община Карлово. Имаме проекти, нямаме финансиране. Карлово загуби много. В това положение са и много други Общини в страната”, посочи Тодоров.

Той подчерта, че посещението на Урсула фон дер Лайен и Манфред Вебер в Пловдив е признание за личните качества на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че може да управлява България в тези трудни времена  и заявка за по-високи резултати в Пловдив област.

“Изборите на 9-ти юни са еднакво важни както за народни представители, така и за евродепутати”, заяви кандидатът за депутат от Карлово, на който лична кауза, ако получи доверието на избирателите  ще бъде модернизация на образованието и обвързване на професионалното образование с нуждите на бизнеса в Община Карлово.

Кандидатите за народни представители от коалиция “ГЕРБ-СДС” са с номер 22, а кандидатът за народен представител Доньо Тодоров е с преференция 105!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Не пропускай

Отново жертва след катастрофа на пътя Карлово-Пловдив

Минути след 9 ч. вчера на тел. 112 постъпило информация за сблъсък между два автомобила …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *