Д.Дойнов: Сопотненци трябва да са единни в мисленето и делата си, за да бъде градът на Патриарха културен, литературен и туристически център

Жителите на града се насладиха на спектакъла “Роднини”

Сопотненци имаха удоволствието да се насладят на авторския спектакъл на Орлин Дяков „Роднини“ на ДКТ „Иван Димов“ – Хасково с участието на Николай Урумов. 

Спектакълът постави важни житейски въпроси, поднесени с много чувство за хумор и накара всички присъстващи, докато се смеят на героите, да се огледат в себе си и собствените си животи.

Кметът на Общината Деян Дойнов благодари на актьорите за емоционалното изживяване и сподели, че Николай Урумов скоро е чествал своя 60 годишен юбилей.

 „Николай Урумов е гражданин на Сопот, не по рождение, а по убеждение, по сърце и духовна принадлежност. Той е част от Сопот и Сопот е част от него, затова и направих предложение към местния парламент той да бъде удостоен с титлата „почетен гражданин“ на Сопот.“  Актьорът благодари на кмета и на всички граждани от любимия му Сопот.

 „Днес станахме свидетели на първата копка за реконструкция на площада, тече и вторият етап от ремонта на покрива на Читалището. От позицията на натрупаните години и опита, който имам пожелавам на сопотненци повече единомислие в делата. Само така градът на Патриарха ще се развива и преуспява, превръщайки се в притегателен културен, литературен и туристически център”, посочи Дойнов.

Не пропускай

Аплодисменти за претендентките за Царица на розата Карлово 2024 г.

Заповядайте на най-красивия конкурс-спектакъл Царица на розатаКарлово 2024 г., който ще се проведе за първи …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *