Д. Дойнов: Днес  можеше да режем лентата за откриване на готовия площад, ако не бяха саботажите на Общинския съвет

Първа копка на площад “Иван Вазов” бе направена в присъствието на граждани и представители на институции в Сопот

Кметът на Община Сопот Деян Дойнов в присъствието на граждани и заинтересовани лица даде старт на проекта за преустройство на централен площад и парк на Сопот. Проектът обединява отделните части на градския център и включва изграждане на пешеходни зони, сухи фонтани, сцена на открито, достъпна архитектурна среда, паркови архитектурни елементи, рехабилитация на съществуващи настилки, съобщи ръководството на Сопот.

Реализацията му ще доведе до подобряване на условията за живот на жителите на Общината, както и до превръщането на града на Вазов в още по-атрактивна и предпочитана туристическа дестинация.

Деян Дойнов посочи, че  днес можеше да се режи лентата за откриване на готовия площад, ако не са били  саботажите на Общинския съвет. 

“За жалост, когато в местния парламент водещи са партийните принципи и личният интерес това, което е в интерес на гражданите се случва по-дълъг и труден начин.“, заяви Дойнов.

Собственикът на фирмата-изпълнител гарантира качествена работа и навременно изпълнение на обекта. Отец Марко отслужи водосвет, с който пожела успешно реализиране на проекта. 

Не пропускай

Кметът на Сопот: Водата  да се ползва само за питейно-битови нужди

Със заповед общинският градоначалник Станислав Стоенчен забранява използването на вода за напояване на земеделски участъци, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *